Travel

Inspiratie voor een gender reveal party

Ben jij zwanger en wil jij het geslacht van jouw kindje op een leuke en originele manier bekendmaken? Dan is het leuk om een gender reveal party te organiseren. Afhankelijk van de datum dat jij uitgerekend bent en de mogelijkheden vanwege beperkingen door Covid-19, kun jij het klein vieren, met een grote groep of kun jij het filmen en rondsturen. Maar wat heb je hiervoor allemaal nodig? Je leest het in deze blog.

Geslacht bekendmaken

Hoe gaan jullie het geslacht bekend maken? Dit is de belangrijkste vraag. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een taart waarbij een roze of blauwe kleur tevoorschijn komt bij het doorsnijden van de taart. Een leuke en ook lekkere optie voor de bekendmaking van het geslacht! Maar er zijn ook veel andere mogelijkheden, zoals een ballon die je door midden prikt en waar gekleurde confetti uit komt, confetti- en rook kanonnen, maar zelfs brandblussers waarmee je roze of blauwe poeder tot wel 8 meter hoog kunt spuiten! Dat is nog eens een indrukwekkende manier om jouw omgeving te laten weten of jullie een jongetje of meisje ter wereld gaan brengen!

Versiering

Het is natuurlijk leuk om het huis verder ook te versieren met leuke roze en blauwe decoratie. Hang leuke slingers op, zorg voor ballonnen en kies leuke toepasselijke gender reveal servetten uit voor de lekkernijen die je op die dag serveert. Er zijn zelfs roze en blauwe backdrop gordijnen waar jij en je gasten leuke foto’s kunnen maken!

Herinneringen

Om later nog eens terug te kunnen kijken op deze mooie dag is het leuk om je gasten iets te laten schrijven in bijvoorbeeld een gastenboek of op de speciale blokken met de tekst “oh baby” die je daarna in de babykamer kunt neerzetten. En vergeet niet om foto’s en filmpjes te (laten) maken, zodat je later nog eens herinneringen kunt ophalen van deze bijzondere dag!