Travel

Warme bestemmingen in Europa

Ben jij de sleur van het dagelijkse leven zat en heb jij zin in zon, zee en strand? Dan is een vakantie boeken een goed idee! Over de hele wereld heb je prachtige tropische bestemmingen voor een heerlijke zonvakantie, maar ook in Europa zijn er genoeg plekken die je echt een keer moet bezoeken! Afhankelijk van de maand waarin je gaat reizen, zijn er diverse mooie plaatsen voor een vakantie om even tot rust te komen!

Zomer 2021

Niet alle bestemmingen zijn het hele jaar door geschikt voor een zonvakantie, maar in de zomervakantie is het bijna overal in Europa heel goed te vertoeven! Kies bijvoorbeeld voor een van de Griekse eilanden, ga naar het vasteland van Italië of vlieg naar de Italiaanse eilanden Sicilië of Sardinië. Wil je eens iets anders, dan zijn ook Macedonië en Montenegro echte aanraders. Eén ding is zeker, je hoeft je niet te vervelen als je kiest voor een vakantie in Europa! Let natuurlijk wel even op naar welke bestemmingen je mag reizen, want het kan zijn dat nog niet alle landen code geel of groen hebben.

Year round bestemmingen

Wil jij buiten het hoogseizoen op vakantie of wil jij bijvoorbeeld juist nog even naar de zon als het hier al wat kouder wordt? Dan zijn er een aantal opties. Zo is het op Cyprus nog heerlijk warm in het najaar en wordt het in het voorjaar ook al snel heel aangenaam. En dit eiland dat bestaat uit een Turks en een Grieks deel heeft genoeg mooie stranden waar je helemaal tot rust komt!

De warmste optie binnen Europa is om naar een van de Canarische Eilanden te gaan, waar het zelfs midden in de winter nog lekker warm is. Veel hotels hebben bovendien een verwarmd zwembad, waardoor jij lekker kunt gaan zwemmen terwijl men in Nederland sneeuwpoppen aan het bouwen is! En genoeg keuze, want er zijn in totaal maar liefst dertien eilanden, waarvan er zeven wat groter en toeristischer zijn. Kies jij voor Fuerteventura, Gran Canaria of Lanzarote?