Travel

Waarom een rondreis door Tanzania?

Wil jij een rondreis Tanzania maken? Houdt er dan wel rekening mee dat de Nederlandse overheid dit land op code oranje heeft gezet. Dit houdt in dat men liever niet heeft dat je een bezoek brengt aan Tanzania. Doe je dit wel? Dan zal je bij terugkomst 10 dagen in thuis quarantaine moeten. Tevens is het belangrijk om te weten dat men het coronavirus in Tanzania niet heel serieus neemt. Je hoeft er dus niet vanuit te gaan dat je hier 1.5 meter afstand hoeft te houden en een mondkapje zult moeten dragen. Het is alleen wel verstandig om je zelf wel aan de Nederlandse regels te houden. Zo zorg je ervoor dat de kans zo klein mogelijk is dat je eventueel besmet wordt.

Een rondreis door Tanzania is onvergetelijk

Wil jij ondanks het coronavirus een rondreis door Tanzania maken? Dan ga je een onvergetelijke reis tegemoet. Dit land staat namelijk bekend als erg bijzonder. Het is een fantastisch land voor de avonturier omdat je hier kunt genieten van prachtige natuur en veel wilde dieren. Je zult hier dieren tegenkomen die je in Nederland absoluut niet in het wild aantreft. Veel avonturiers hebben dit op hun bucketlist staan en dat is niet voor niets.

Bereid je goed voor

Een rondreis maken door Tanzania is niet zomaar iets. Je bezoekt een Afrikaans land en dit is nou eenmaal net even anders dan dat je een bezoek brengt aan een land binnen Europa. Zo kom je dit land zonder paspoort absoluut niet in. Zorg er daarom voor dat je bij aankomst de beschikking hebt over een paspoort dat nog minstens een half jaar geldig is. Dit is echter niet het enige dat je zult moeten regelen. Zo zal je bijvoorbeeld ook een visum moeten hebben. Deze kan je zowel in Nederland als in Tanzania kopen. Verstandig is om dit in Nederland aan te schaffen. Dit kan je bij de ANWB doen voor slechts €50, dit scheelt je een hoop tijd. Mocht je ervoor kiezen om dit in Tanzania te doen, weet dan wel dat je erg lang in de rij zult moeten staan.

Dat een rondreis maken door Tanzania waarschijnlijk een ander soort tripje is dan een reis naar bijvoorbeeld Spanje blijkt uit het feit dat je je zult moeten laten inenten. In Tanzania kan je namelijk erg ziek worden van de gele koorts en dat voorkom je natuurlijk liever.

Alle benodigde informatie voor een goede voorbereiding vind je op https://tanzaniaspecialist.com!