Lifestyle

Voordelen van een zwemspa in de tuin

Tegenwoordig is het niet meer zo bijzonder wanneer men een jacuzzi in de achtertuin heeft staan. Dit kan zijn in de vorm van een opblaasbare jacuzzi tot een zwemspa van Elite Wellness. Tegenwoordig is voor de opmars van de luxe baden een trend geworden. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van een eigen zwemspa. 

Wat is een zwemspa nu precies? 

Een zwemspa is feite een compact zwembad, welke is uitgerust met allerlei verschillende jets. Deze jets zorgen ervoor dat je lekker kunt zwemmen zonder dat je echt vooruit gaat. Daarnaast beschikt dit ook nog over een spa of jacuzzi gedeelte, waardoor je ook nog gemakkelijk kunt bubbelen. Dit is dus het beste van een zwembad en een spa samen! 

Voordelen van een eigen zwemspa

Heb je een beperkte ruimte in de achtertuin, maar wil je eigenlijk toch een zwembad hebben? Dan is de zwemspa een ideale oplossing om dit alsnog in de tuin te creëren. Daarnaast heeft een zwemspa natuurlijk ook veel minder water nodig dan een compleet zwembad, waardoor het ook nog eens gemakkelijker is om het water van de zwemspa op te kunnen warmen. 

Ontspanning en sporten in één

Naast dat het gewoon ontzettend fijn is na een lange dag in het warme water te zitten en een baantje te trekken, is het ook nog eens gezond om te zwemmen. Zo kun je gewoon een pittige zwem work-out inplannen om vervolgens erna in het warme water te ontspannen en de spieren te masseren door de jets van de zwemspa. 

Ruimte genoeg in een zwemspa

Het fijne van een zwemspa is dat deze genoeg ruimte biedt om met meerdere mensen tegelijk te genieten. Zo kun je wat mensen uitnodigen voor een kleine pool party. Er is ruimte genoeg. Het enige wat je nodig hebt is een lekker drankje erbij en een muziekje.